mes.es.tc

به mes.es.tc خوشامدید

mes.es.tc

به mes.es.tc خوشامدید

آموزش پخت کیک سیب

 آموزش پخت کیک سیب

مواد لازم:

  • سیب= عدد
  • تخم مرغ= ۳ عدد
  • شکر= ۵/۱ لیوان
  • مارگارین= ۱۰۰ گرم
  • شیر = نصف لیوان
  • بکینگ پودر= ۱ قاشق غذا خوری (سر خالی)
  • آرد = ۲ لیوان
  • وانیل= ۱ ق چ
  • پوست لیمو= (رنده شده) ۱ ق چ
  • پودر دارچین =۱ ق م
  • مغز فندق = ۲ ق س
  • کشمش= ۲ ق س

طرز تهیه:

(اول ۲ قاشق سوپخوری از شکر را برای سیبها کنار بگذارید.)
بقیه شکر را با مارگارین نرم شده داخل میکسریا هم زن خوب هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید، شیر،بکینگ پودر، وانیل، پوست لیمو،کشکش و فندق را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
سیبها را پوست گرفته و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آنها را خالی کنید و روی آنها را به صورت شطرنجی ببرید.(مواظب باشید سیبها پاره نشوند) بعد به آرامی آنها را داخل مواد آماده شده بچینید.(با کمی فشار) و روی سیبها ۲ ق شکر و دارچین را بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار دهید.

(بوی کیک کل خانه را می گیرد. امیدوارم خوشتان بیاید.)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد